StratPro

Unde Strategia întâlnește Productivitatea

Descătușează puterea echipei tale!

Transformă-ți ideile în realitate — și du lucrurile la bun sfârșit! Conceput pentru leaderii ocupați și pentru echipele lor, StratPro combina strategia cu productivitatea pentru a produce rezultate de durată. Acest program de transformare organizațională combină instrumente strategice dovedite, ateliere de lucru facilitate de experți și sesiunile de urmărire structurate pentru a-ți defini obiectivele strategice și pentru a asigura asumarea responsabilității și executarea acestora.

Vei crea o viziune inspirațională pentru organizația ta, vei dobândi un mai mare angajament, vei stabili o cultură înfloritoare și vei avea instrumentele necesare să le execuți. Rezultatul? O echipă aliniată, concentrată și responsabilă care îți va transforma afacerea.

Aliniați-vă pentru a obține Rezultate

StratPro te va ajuta pe tine și echipa ta să:

   Identificați provocările din afacerea ta și să le transformi în oportunități de creștere.

   Creați planuri puternice și ușor de urmărit care vor motiva și angaja întreaga echipă.

   Dezvoltați claritatea necesară, direcția, motivația și responsabilitatea care vă va conduce spre succes.

   Identificați atât momentul cât și direcția astfel încât să vă duceți compania (și viața)  înainte.

vezi “cum STĂ” echipa ta comparativ cu altele

Această diagnoză ce durează doar 5 min. îți va arăta cum performează organizația  – comparativ cu cele mai performante organizații din industrie.

Strat pro large wheel

Eficace. Eficient. Impact Durabil.

Spre deosebire de programele tipice de strategie, StratPro abordează complet planificarea strategică incluzând și execuția planului și optimizarea. Cu ajutorul facilitatorilor certificați și utilizând instrumente strategice dovedite veți putea adresa sursa provocărilor care vă țin pe loc.

Gata cu planurile strategice imaginare sau acelea care stau pe un raft. În schimbul lor poți avea o echipă de conducere implicată, care îmbrățișează viziunea companiei, este pe deplin responsabilă și știe cum să execute aceste planuri precum și acțiunile și tacticile lor.  

 

Prin implicarea echipei de conducere vei obține încă de la început o mai bună viziune precum și o aliniere integrată.


Prin apelarea la un facilitator profesionist care e certificat pe o metodologie dovedită vei putea scoate la iveală cele mai bune idei ale echipei tale. 


Prin concentrarea simultană pe gândire strategică și execuție vă transformați  viziunea în realitate și duceți lucrurile la bun sfârșit.


Vrei să-ți îmbunătățești afacerea? Vorbește cu experții!

Din 1990, TAB a utilizat întreaga sa experiență acumulată în lucrul cu peste 25000 companii antreprenoriale la nivel mondial pentru a crea acest program complet de planificare strategică care livrează rezultate care rezistă în timp.  Ne-ar plăcea să vedem dacă StratPro poate fi o soluție și pentru afacerea ta. 

E STRATPRO POTRIVIT PENTRU TINE?

StratPro poate ajuta orice echipă de conducere să-și găsească alinierea necesară pentru a duce afacerea la nivelul următor.

Iată și câteva întrebări pe care să ți le pui pentru a vedea dacă StratPro e programul potrivit pentru tine și echipa ta:

Ai definit  cu exactitate încotro se îndreaptă afacerea ta?

Este întreaga ta echipă entuziastă cu privire la obiectivele strategice și lucrează din greu la acestea zi de zi?

 Ai atins un anumit nivel de succes dar nu simți că afacerea sau organizația ta își atinge potențialul maxim?

 Ești îngrijorat cu privire la faptul că piața sau anumite schimbări competitive îți pot cauza provocări semnificative ? 

Cât de bine definită și consecvent practicată este cultura companiei voastre? 

Ai un plan de afaceri bun dar nu ești sigur cum anume să-l implementezi astfel încât să aibă impact?

Noi am scris Cartea Transformării Strategice a Afacerii

Scrisă de către Allen Fishman, unul dintre bestselling author al Wall Street Journal, cartea StratPro descrie, pas-cu-pas, procesul de implementare  al conceptului StratPro în afacerea ta și cum vor fi obținute rezultatele.

Strat pro small wheel

Construit în Business Builder’s Blueprint™

StratPro  îmbină analize ale afacerii demonstrate cu instrumentele de planificare în ateliere de lucru destinate să te ajute să dezvolți o metodă prin care să-ți ții afacerea pe drumul cel bun și  chiar să-i maximizezi potențialul.  

 Business Builder’s Blueprint™  ca instrument al TAB este o platformă de top concepută pentru planificarea strategică și execuție. Gata cu fișiere Excell  și documentele Word. Gestionează-ți în același timp atât planificarea strategică cât și execuția prin intermediul unei singure platforme care este 100% sigură și accesibilă online de pe orice terminal.

 Business Builder’s Blueprint™  este o platformă de planificare strategică

de top deoarece:

StratPro Procces

Workshop-uri facilitate profesionist

StratPro se axează pe o serie de workshop-uri conduse de către un facilitator experimentat destinate a ajuta la alinierea echipei tale și la ameliorarea executării planurilor de afaceri. Spre diferență de alte workshop-uri de planificare strategică care sunt de cele mai multe ori  “one-and-done” fără a oferi sprijinul necesar în implementare, conceptul StratPro a fost atent dezvoltat  ca să ofere un cadru de lucru potrivit atât pentru planificarea strategică cât și pentru executarea responsabilă a planurilor concepute.

Diagnoză organizație - StratPro

Ce livrează StratPro 

ÎNAINTE DE StratPro

Efortul e depus în special in zona  “de vârtej” aceea zonă urgentă-neimportantă a afacerii și fără activități cu impact real. 

după implementarea StratPro

Diagnoza efectuată în StratPro identifică decalajele cele mai importante și oportunitățile. Ca rezultat al acesteia eforturile sunt concentrate mai mult înspre activitățile strategice. 

Toți angajații depun cel mai bun efort dar organizația în ansamblu funcționează în baza obiectivelor individuale sau de grup.

Organizația are o viziune care este înțeleasă și internalizată de către toți membrii iar aceștia lucrează zi de zi pentru realizarea ei. 

Cultura afacerii s-a dezvoltat organic. Deseori, proprietarul/leaderul este nemulțumit de cultura propriei organizații.

O cultură organizațională bazată pe valori a fost creionată. Angajații sunt selectați, concediați, promovați și recompensați atât pe baza atăt a performanțelor cât și a aderării acestora la valorile și cultura organizației. 

Responsabilitățile persoanelor cheie sunt slab definite. Există o oarecare redundanță a rolurilor. Proprietarul lucrează prea mult și nu a delegat suficiente activități membrilor echipei sale.

O organigramâ ce conține roluri și responsabilitâți clare a fost bine definită. toate persoanele cheie au responsabilități clare. proprietarul afacerii a delegat activitățile cheie. Toate persoanele sunt corect așezate pe roluri în organizație.  

Declarația de poziționare a companiei e slab formulată. Ei nu pot explica clar cum sunt diferiți și mai buni decât concurența.

Valoarea pentru clienți este clară. Sunt specificate puncte de diferențiere bine definite. Propunerea de valoare unică este scrisă și convingătoare.

Procesul decizional e vag. deciziile cheie pot fi deseori subminate.  Există conflicte nerezolvate între membrii echipei.

Prcesul de luare a deciziilor este ameliorat și clarificat. Modul în care se stabilește consensul e clar . instrumentele de rezoluționare a conflictelor sunt la îndemană. 

Afacerea e condusă mai degrabă tactic – la firul ierbii- decât strategic.  Nici măcar cele mai importante priorități nu sunt clare. Nu e definită nici o direcție strategică.

Factorii critici de succes – KSf –  sunt definiți. Obiectivele SMART sunt bine definite iar strategiile de realizare stabilite și planurile dezvoltate și trasate. 

Deciziile nu sunt fundamentate pe urmărirea indicatorilor de performanță sau KPI . Bugetele anuale nu sunt utilizate.

indicatorii timpurii precum și cei târzii sunt identificați. Deciziile au la bază bugetele si evoluția KPI-lor.

Meetingurile nu sunt conduse corect și sunt percepute de către majoritatea oamenilor cheie ca “pierdere de vreme”. Compania suferă de lipsa asumării responsabilității. .

Echipa de conducere se concentrează pe a avea întâlniri conduse profesionist care să permită dezvoltarea afacerii, rezolvarea problemelor și obținerea responsabilizării. 

Programează o întâlnire 

Consideri că  StratPro poate fi o soluție pentru organizația ta? Ne-ar plăcea să avem ocazia să îți arătăm cât de solid și transformațional poate fi acest program.

Stabilește o întâlnire de 90 minute cu noi și obține mai multă claritate în ceea ce privește direcția pe care o dorești pentru afacerea ta.