Ce este TAB?

De peste 30 de ani, The Alternative Board reprezintă pentru antreprenori  comunitatea în care aceștia împărtășesc înțelepciunea și inspirația colectivă pentru a-și îmbunătăți radical modul în care își conduc companiile.

Nu e nevoie să înfrunți provocările de unul singur.

TAB e alături de tine.

TAB îți aduce o comunitate prosperă de antreprenori, directori executivi și echipe de conducere cu gândire vizionară, care împărtășesc înțelepciunea și inspirația colectivă pentru a-și îmbunătăți radical companiile. Prin combinații unice de coaching individual în afaceri, participare la ședințele lunare ale Board-ului TAB, o suită de instrumente strategice și ateliere de lucru, calitatea de membru TAB oferă o mai mare putere afacerii tale și un echilibru mai bun între viața profesională și viața personală pentru tine și familia ta. Toate ambalate într-un serviciu simplificat și accesibil pe care te invităm să-l încerci, fără riscuri.

Ce oferă TAB?

Board-urile TAB – Consilii consultative 

În calitatea de membru TAB te vei alătura unui grup atent selectat de 5-7 colegi din regiunea ta, care provin dintr-o serie de industrii neconcurente. Împreună veți împărtăși experiențe, feed-back si vă veți responsabiliza reciproc în timpul întâlnirilor confidențiale și facilitate profesionist scopul suprem fiind acela de a vă ajuta reciproc în creșterea afacerilor voastre. În aceste sesiuni lunare, ce durează aproximativ jumătate de zi, vei primi tipul de sfaturi practice și perspectivă obiectivă pe care nu le poți obține de la angajați, familie sau prieteni – iar acesta te va ajuta să iei decizii mai bune și mai rapide. Și vei pleca de la fiecare întâlnire cu un sentiment de apartenență la o comunitate aparte și un angajament pentru succesul colectiv.

Coaching individual

Pe lângă întâlnirea Board-ului tău TAB, vei avea acces și la sesiuni de coaching individual care îți vor oferi îndrumarea personalizată de care ai nevoie pentru a dobândi impuls personal și profesional pentru a naviga printre numeroasele provocări ale conducerii unei afaceri. Antrenorul tău te poate ajuta să-ți clarifici viziunea, să-ți prioritizezi obiectivele pe termen scurt și să le setezi corect pe cele pe termen lung astfel încât să obții o perspectivă obiectivă asupra provocărilor de conducere. Marile decizii au fost pe umerii tăi… până acum! 

Instrumente strategice

Cu TAB, vei avea acces la instrumente dovedite de planificare strategică a afacerii, concentrate pe formarea viziunii tale atât pentru o afacere de succes, cât și pentru o viața împlinită. Business Builder’s Blueprint™ te va ajuta să descoperi procesul de planificare strategică și îți va oferi o imagine clară a modului în care îți vei urma direcția și realiza viziunea strategică. Noi te putem ajuta să-ți trăiești viața pentru care ai lucrat și te-ai pregătit până acum.

 

Conexiuni la nivel global

Lasă singurătatea în urmă cu accesul tău la TAB Connect – platforma noastră exclusivă ce oferă o reațea online alcătuită din proprietari de afaceri. Calitatea de membru TAB îți oferă posibilitatea de a intra în legătură cu proprietarii de afaceri din întreaga lume – care împărtășesc angajamentul TAB de a-și îmbunătăți afacerile și de a-și schimba viața. Pune întrebări, obține feedback și colaboarează cu alți lideri de succes.

Cum funcționează TAB și ce le oferă membrilor

O prezentare animată a activității noastre

Începe călătoria TAB

Te invităm să încerci TAB și să afli dacă suntem potriviți pentru tine, fără riscuri.

Ia legătura cu noi pentru a explora modul în care TAB te poate ajuta să oprești suprasolicitarea și să începi să trăiești pe deplin.

Întâlnește-te cu cel mai apropiat facilitator al unui Board TAB pentru a face cunoștiință și pentru a-i pune întrebări.

Descoperă dacă TAB este potrivit pentru tine și afacerea ta. E ok să testezi și abia apoi să decizi!

Participă la o primă întâlnire a Board-ului TAB și testează puterea sprijinului antreprenorial de la egal la egal.

Se poate mai mult … cu StratPro.

Pe lângă calitatea de membru standard, profită de programul nostru dovedit de transformare organizațională, conceput special pentru a te ajuta să creezi o echipă de conducere aliniată, concentrată și responsabilă, care oferă rezultate reale.

Membri noștri sunt mai puternici împreună.

Daniel Homorodean - ARKSIA

„Am găsit alături de colegii din grupă o abordare diferită a provocărilor la care am fost expus, o vedere laterală a modului de abordare a unor probleme și, într-un fel, și o provocare pentru mine de a fi mai disciplinat în activitate.“

DANIEL HOMORODEAN
ARXIA

Manuel Mărcuș - RaBIT

„Aș recomanda TAB antreprenorilor care au anumite provocări și care au nevoie poate de anumite sfaturi, să cunoască și alți antreprenori, să vadă alții cum gândesc și să treacă mai ușor prin provocările business-ului.“

EMANUEL MĂRCUȘ
RaBIT

Progres real în afaceri. Mai puțin stres.

Întrebări frecvente

Cum funcționează un Board TAB?

În întâlniri lunare, de jumătate de zi, vă veți reuni cu colegii pentru a discuta despre provocări, a stabili obiective și a oferi feedback. Reuniunile Board-ului sunt conduse de un facilitator certificat TAB. Facilitatorul dvs. are vastă experiență profesională și a fost instruit să conducă și să faciliteze consiliile consultative ale oamenilor de afaceri, ajutând la rezolvarea problemelor, adresarea întrebărilor clarificatoare și furnizarea de sugestii, idei și sfaturi.

Spre deosebire de întâlnirile de afaceri tradiționale pe care mulți dintre noi le-am experimentat, un Board TAB oferă tuturor timp egal – timp egal pentru a discuta și a căuta ajutor pentru propria provocare sau oportunitate. Nimeni nu va domina întâlnirea și nu va ocupa o perioadă disproporționată de timp. Facilitatorul tău va menține întâlnirea pe drumul cel bun și se va asigura că obți ceea ce ai nevoie din fiecare întâlnire.

Cum pot beneficia de opiniile celor din Board?

Marile decizii au fost toate pe umerii tăi … până acum. Leaderii din  Board-ul tău aduc zeci de ani de înțelepciune și experiență colectivă. De asemenea, ei nu vor avea un interes personal în afacerea ta dincolo de dorința reală de a te ajuta. Drept urmare, îți vor oferi sfaturi imparțiale de afaceri bazate pe experiența din lumea reală, deoarece probabil că ei se vor fi confruntat cu provocări similare. De asemenea, poți face același lucru pentru ei. Board-ul nu numai că oferă responsabilitate și sfaturi de la persoane experimentate, ci devine un mecanism pentru dezvoltarea unor prietenii și comunități valoroase.

Nu am suficient timp pentru majoritatea lucrurilor, deci cum voi avea timp pentru asta?

TAB este conceput pentru liderii ocupați. Te vom ajuta să crești profiturile fără a-ți crește volumul de muncă. Întâlnirile noastre lunare sunt doar de jumătate de zi și sunt organizate de facilitatori certificați pentru a asigura eficiență și valoare. Vei câștiga libertatea de a trăi viața pentru care ai lucrat.

Serviciile atent concepute de la TAB te încurajează să îți iei timp departe de afacerea ta. Făcând un scurt pas înapoi, vei beneficia de cunoștințele, experiența și înțelepciunea facilitatorului tău TAB și a colegilor tăi membri ai Board-ului. Vei obține sprijinul și abilitățile de care ai nevoie pentru a lua decizii mai bune și mai rapide și pentru a începe să îți recuperezi timpul.

Cum vor putea oamenii din alte industrii să înțeleagă afacerea mea unică și să mă ajute cu provocările și oportunitățile?

Toate afacerile sunt unice în felul lor, dar se confruntă în același timp cu multe dintre aceleași probleme majore cu timpul, oamenii, strategia, banii, viziunea și planul de exit.

Ești un expert în sectorul tău, dar toți cei din Board-ul tău sunt experți în afaceri. Avantajul de a lucra cu alți proprietari de afaceri și lideri din domenii diverse generează capacitatea lor de a oferi noi perspective și moduri diferite de a gestiona aceeași situație pe baza experienței din lumea reală.

Vei avea, de asemenea, oportunitatea de a-i ajuta pe alții cu creșterea afacerii, oferindu-ți perspectiva și sfaturile. Este o relație win-win!

Care este investiția pentru a fi membru în TAB?

Suntem încrezători că vei obține o rentabilitate a investiției pentru cotizația lunară de membru TAB. Deoarece oferim servicii personalizate de asistență pentru afaceri, o conversație cu cel mai apropiat facilitator TAB te va ghida prin proces și le va permite să îți furnizeze o ofertă personalizată.

Suntem atât de încrezători în serviciul nostru încât oferim o garanție de rambursare a banilor – dacă nu simțiți că ați primit valoare după trei luni de abonament TAB, vă vom returna banii imediat.

Poate un concurent să se alăture Board-ului meu?

Foarte simplu: nu! Ne asigurăm că un concurent nu se poate alătura Board-ului tău. Avem un proces cuprinzător care te asigură că nu te afli într-un Board cu potențiali concurenți. O parte cheie a procesului nostru de screening permite membrilor existenți să împiedice noii membri să se alăture Board-ului lor atunci când consideră că ar putea exista un conflict de interese. Acest lucru va garanta că niciun competitor nu se va alătura grupului tău.

Pot participa la un Board înainte să fiu membru?

Unii dintre facilitatorii noștri TAB oferă oportunitatea de a participa la o ședință a Board-ului, oferindu-ți șansa de a experimenta modul în care funcționează TAB și valoarea pe care o poate oferi pentru tine și afacerea ta. De asemenea, dacă există locuri într-un Board existent și facilitatorul tău crede că ai fi potrivit, te poate invita in calitate de Guest Advisor.

Vezi cea mai recentă activitate

Ce poate face analiza predictivă pentru afacerea ta

Ce poate face analiza predictivă pentru afacerea ta

În mediul actual de afaceri, datele sunt un bun prețios. Fiecare interacțiune cu clienții, fiecare tranzacție și fiecare analiză de performanță generează informații valoroase pentru organizația ta. Secretul constă în a transforma aceste date într-un avantaj...