Franciza TAB

  Ce este un TBO?

Noi ne numim francizații TBO – TAB Business Owner. Ei sunt mai mult decât francizați – ei sunt oameni de afaceri talentați care au o atitudine de succes, un angajament total față de excelența și dorința de a produce o diferență semnificativă prin ai ajuta pe ceilalți.

Spre diferență de orice altă franciză  business-to-business, TBO sunt oameni de afaceri în adevăratul sens al cuvântului. Ei se bucură  de o flexibilitate mare și totală independență, sunt parte a unei comunități mondiale de parteneri francizați și dispun de un training și sprijin în conducerea afacerii de neegalat. Cu TAB ei pot să-și utilizeze experiența și realizările nefiind necesar să se reinventeze sau să-și reinventeze cariera. Aici pot să-și aplice cunoștințele pentru a-i ajuta pe alții să obțină mai mult succes.

TAB  oferă de asemenea un model de subscripție care le conferă francizaților săi mai multă siguranță în ceea ce privește veniturile lunare recurente. Sprijinul nostru de marketing, posibilitatea de a apela la un model de dezvoltare bazat pe facilitatori precum și localizarea teritorială dă posibilitatea francizatului TAB să-și dezvolte rapid afacerea. De asemenea modelul de operare TAB este conceput astfel încât să elibereze timpul francizatului permițându-i acestuia să câștige mai mult din consultanță sau să-și atingă echilibru personal – profesional dorit.

Prezentare Valori - eveniment TAB
Întâlnire a Board-ului TAB

Diferența oferită de TAB 

 • Vrei să devii propriul tău șef?
 • Dorești să ai o mai mare independență și flexibilitate?
 • Vrei să căștigi cât consideri că valorezi cu adevărat?
 • Dorești să faci o diferență în comunitatea ta?

Având în vedere contextul antreprenorial în care ne aflăm azi șansele ca tu să te fi gândit la a devenii propriul tău șef și a avea propria afacere sunt foarte mari.  Ca francizat al The Alternative Board (TAB), vei avea oportunitatea să fi “in afaceri pentru tine dar nu de unul singur”.

Din 1990, TAB a ajutat peste 25,000 oameni de afaceri să-și atingă obiectivele profesionale și personale prin intermediul întâlnirilor lunare de board și al sesiunilor de coaching profesionist.  Căutăm profesioniști din afaceri care sunt lideri locali. Poți fi un consultant, coach, antreprenor sau un manager profesionist și experimentat care în căutarea unei ocazii de a combina pasiunea pentru afaceri cu cea de a-i ajuta pe alții să reușească.

Beneficiile francizatului TAB

Modelul de subscripție

Membri boardului TAB iubesc TAB. Membri TAB stau cu noi ani de zile! Asta înseamnă un venit predictibil pentru tine și șansa de a face o reală diferență într-o companie și în rândul echipei sale de conducere.

w

Programul de muncă

Noi lucrăm exclusiv “în timpul programului”. Cu excepția câtorva întâlniri la micul dejun majoritatea zilelor ne desfășurăm activitatea între 9 și 17.  Asta înseamnă că vei lucra mai inteligent nu din greu  și poți ajunge acasă la timp pentru familia ta sau pentru alte evenimente sociale. 

Contabilitate simplificată

Noi ne vom ocupa de tot ce înseamnă facturarea și colectarea cotizațiilor de membru pentru membrii tăi și îți vom plăti în aceeași zi a lunii în fiecare lună.  

Lucrează de oriunde

Poți lucra liniștit de acasă sau de la un birou flexibil! Fiind o franciză de servicii înseamnă ca ai puține cheltuieli pentru a-ți conduce afacerea. 

Fără călătorii inutile

TAB e o afacere locală, prin urmare nu ai prea multe călătorii de făcut (decât dacă mergi în concediu). Vei avea alocat un teritoriu cu un număr substanțial de afaceri țintă. 

Sistem demonstrat

Noi vă oferim un sistem demonstrat care este operativ încă din 1990 și a fost numit deseori  “the No. 1 Business Coaching and Consulting Franchise”. Asta înseamnă că noi știm ce facem și ce anume exact ar trebui să cauți într-un partener în franciză.

Fă diferența!

Te trezești în fiecare dimineață și faci diferența utilizând experiența ta de afaceri și competențele dobândite! 

Training - înainte de toate!

Noi oferim “world-class training”  conceput de oameni care au lansat cu succes francize an după anu pe tot globul.

Săptămâna tipică de lucru a francizatului TAB 

Board Meeting TAB

Facilitarea Boardului 

Urmând modelul dovedit al TAB în fiecare lună vei susține mai multe întâlniri de board de aprox. 4-5 ore – întâlniri la care participă antreprenori din comunitatea ta locală. Vei fi echipat corespunzător pentru a fi sigur ca fiecare Membru al Boardului TAB va primi valoare maximă la fiecare Întâlnire de Board. Vei face asta și prin a defini măsuri și idei actionabile pentru a ajuta membrii sa-și îmbunătățească afacerea.

Coaching individual

Coaching individual

Fiecare membru TAB se va întâlni cu tine fizic sau online în fiecare lună, acolo printre altele tu vei fi mai mult decât un simplu partener de discuție -vei fi cel care responsabilizează membrul sa-și țină promisiunile făcute atăt boardului cât și ție.

Two business people are shaking hands

Networking

Vei asista la evenimentele de networking din zona ta – fizic și online – și chiar vei avea câteva ale tale. Îți face plăcere să te conectezi cu comunitatea locală și să cunoști cât mai mulți antreprenori din comunitate. Vei livra deseori teme de discuție legate de creșterea afacerilor în aceste întâlniri și vei putea explica cum TAB oferă beneficii reale companiilor mici și medii din cadrul comunităților locale.  

Dezvoltarea afacerii

Dezvoltarea afacerii tale

Vei avea la dispoziție mai multe instrumente de vânzări și marketing încluzând aici : social media, emailuri directe sau întâlnirile de networking ca să explici ce face TAb și cum poate ajuta antreprenorii.  Te vei întălni fațâ-în-față cu potențiali parteneri pentru alianțe strategice, cu gazdele anumitor evenimente pentru antreprenori, și proespecți cu potențial de a deveni membri ai boardului TAB.

Consultanță TAB

Consultanță

În calitatea ta de consultant de încredere , vei avea din când în când solicitări de consultanță. Scopul acestei oportunități poate avea dimensiunea dorită de tine. De asemenea TAB pune la dispoziția francizaților și consultanța în dezvoltarea organizațională StratPro – care produce unora dintre noi venituri semnificative!

Abilitățile căutate

Ne căutăm un partener de afaceri care ne va reprezenta îi va reprezenta brandul TAB într-o manieră corectă. s-ar putea să fi potrivit dacă posezi următoarele aptitudini și atribute:

 

Expertiză în afaceri

Ești un expert în dezvoltarea afacerilor, cineva care poate ajuta o afacere să se dezvolte prin intermediul angajaților săi, a sistemelor și a inovației sale. 

Bun comunicator

Ești o persoană cu care oamenii conversează ușor și față de care se deschid ușor. Înțelegi că abilitatea de a  asculta e la fel de importantă ca cea de a vorbi. 

Expertiză și curiozitate

Nu trebuie să știi totul dar e necesar să ai o arie de expertiză bine definită. Poate că mai presus de toate e important să îți dorești să înveți toate aspectele ale unei afaceri. 

Networking

TAB caută oameni care sunt doritori și capabili să vorbească despre conceptele noastre  în comunitățile locale. Asta înseamnă deseori să ne întâlnim și să vorbim despre conceptul și beneficiile TAB cât de des posibil

Atitudine pozitivă

TAB e o organizație care ajută semnificativ comunitățile locale de afaceri. Noi căutăm acei oameni care au mentalitatea paharului pe jumătate plin și care pot prezenta ce facem și cultura noastră în mod coerent.

Muncitor și dedicat

Știi că asta e afacerea ta în primul rând și ești dispus să lucrezi din greu ca să o duci la nivelul la care dorești să fie. Ești competitiv doritor să o apuci pe noi căi și să dobori noi recorduri. 

Procesul pentru a deveni francizat TAB

Icon of a 1

Primul Contact

 • prima convorbire
 • afli ce facem
 • facem evaluările necesare pentru a ne asigura că ne potrivim
 • semnăm un NDA
Icon of a 2

Discovery Day

 • Întâlnești echipa de la birou
 • Asiști la o întâlnire de Board
 • Iei legătura cu alt francizat TAB 
Icon of a 3

Decizia

 • clarificăm aspecte și răspundem tuturor întrebărilor
 • Decidem dacă suntem potriviți
 • Semnăm contractul
Icon of a 4

Începutul

 • Parcurgi  trainingul –  virtual sau la biroul TAB din Denver(Colorado)
 • Lansezi franciza ta TAB 

Allen Fishman, Fondator și Executive Chairman:
Despre recompensa de a fi francizat TAB

Investiția un franciza TAB

Taxa de franciză

$ 10,000 – 15,000

Training

$ 14,500

Marketing

$ 2,188*

Redevențe

20%**

* Aceasta e taxa de marketing inițială pentru lansarea afacerii. costurile campaniilor de marketing ulterioare nu sunt incluse.

** 20% din tot ceea ce reprezintă oportunitatea generată de franciza TAB pentru cifra de afaceri cuprinsă între  $1.00 și $96,000.00, respectiv 10%din tot ceea ce reprezintă oportunitatea generată de franciza TAB pentru cifra de afaceri mai mare de  $96,001.00.

Povești de succes

Am reușit să-mi dezvolta afacerea la 15 membrii și trei board-uri lansate în numai căteva luni după ce am finalizat trainingul. Cel mai important sfat pe care l-as da noilor parteneri TBO este să asculte sfaturile celor din comunitatea TAB. TBO sunt antreprenori ca toți ceilalți și ei trebuie să fie dispuși primească sfaturi și să asculte exact ca orice antreprenor; trebuie să fie deschiși să învețe și să se dezvolte.

Blair Koch

CEO, TAB Denver West

Am văzut ca și facilitator cat de mult pot antreprenorii să beneficieze de sfaturile obținute din TAB. Deși consultanții, membrii familiei și angajații pot forma un board solid doar antreprenorii pot aprecia corect prin ce trece un alt antreprenor. Ca și Masterfrancizat trăiesc acum zi-de-zi experiențe realmente îmbucurătoare!

Ed Reid

Master Partner, TAB UK

 

Unul dintre lucrurile grozave pentru care ne place să lucrăm cu antreprenorii este că sunt oameni foarte interesanți. În calitate de proprietar de afaceri TAB, fiți pregătit să întâlniți o mulțime de oameni interesanți și să învățați multe despre diferite afaceri și industrii

– Mark Knudsen, TAB Business Owner, TAB Ventura County & Stevenson Ranch

“Activând potențialul întreprinderilor și al antreprenorilor este foarte satisfăcător și asta e ceea ce pot face în fiecare zi ca francizat TAB. Am, de asemenea, privilegiul de a reuni mari lideri de afaceri într-un mod care îi provoacă atât să învețe, cât și să-și realizeze propria strălucire. Echipa TAB International este dedicată, concentrată și oferă un sprijin excelent. Mă simt foarte norocos să pot face ceea ce îmi place și să fac un venit grozav în același timp”

– Steve Drury TAB Franchise Owner, Denver DTC

“TAB este perfect pentru mine. Îmi oferă posibilitatea de a utiliza două dintre activitățile care îmi plac cel mai mult; ajutând proprietarii de afaceri să-și dezvolte afacerea și folosind abilitățile pe care le-am obținut de-a lungul anilor din experiențele mele corporatiste, precum și din experiențele mele de antreprenor. Abilitățile și punctele forte pe care le avem eu și soțul meu completează și compensează punctele slabe pe care le avem fiecare, creând o relație de lucru perfectă. Abilitățile noastre combinate adaugă valoare membrilor noștri, făcând experiențele lor mai bogate și mai productive. În acest moment al vieții mele, nu îmi pot imagina să fac altceva.”

– Mary Williams, TAB Franchise Owner, TAB West Fairfax

 

“Francizatul ideal TAB iubește oamenii, îi place să ajute la rezolvarea problemelor, îi place să sărbătorească succesul celorlalți și este dispus să urce în barcă cu ei. Dacă sunteți o persoană curioasă și o persoană care învață pe tot parcursul vieții, TAB este o oportunitate grozavă de franciză.

– Bill Edmonds, TAB Business Owner, TAB Columbia

“TAB a dezvoltat un portofoliu uimitor de instrumente și procese și suport pentru a ajuta orice francizat care are angajamentul și dorința de a avea succes. Tipul de oameni care prosperă în mediul TAB sunt oameni care iubesc afacerile și antreprenoriatul, le place să învețe, să colaboreze și să ajute proprietarii de afaceri să reușească. Indispensabil pentru un proprietar de afaceri TAB este abilitatea de a facilita și antrena.

– Joe Zente, TAB Austin, Texas

 

Pentru că lucrez cu proprietarii de afaceri în fiecare zi, văd singurătatea lor și lipsa de încredere în a lua decizii, pentru că nu au cu cine să discute.”

– Laura Drury, TAB Business Owner, TAB Focused Directions (Colorado)

 

Îmi place ceea ce fac, iar clienții mei  spun că am o pasiune pentru coaching și că această pasiune a crescut de când mi-am cumpărat afacerea TAB. Vă recomand să nu vedeți doar impactul pe care îl aveți asupra afacerii, ci și veniturile proprietarilor, locurile de muncă pe care le ajutați să le păstrați sau să le creați”

– Carey Mason, TAB Business Owner, TAB Northern Colorado