Înaintează cu claritate și încredere

Află mai multe despre calitatea de membru TAB

 

 

„Simt că fac parte dintr-o comunitate de oameni care vor să se dezvolte în mod continuu, care își doresc să lucreze sistematic, să-și implementeze viziunea lor personală în business și implicit – să ducă lucrurile mai departe.”

OVIDIU PRODAN
EXPERT PROIECT

Intră în contact cu noi

Atinge-ți cu încredere obiectivele de afaceri.

Board-ul TAB pe care-l mai numim și consiliul consultativ oferă sfaturi practice și experimentate proprietarilor de afaceri vizionari care sunt hotărâți să-și ducă afacerea la următorul nivel. Printr-o combinație unică de consilii consultative, coaching individual efectuat de profesioniști cu experiență și o gamă de instrumente și strategii dovedite – îți vei duce afacerea acolo unde îți dorești să fie și nu va trebui să o faci de unul singur.

Cu grup-ul tău strâns unit format din directori executivi și proprietari de afaceri, vei împărtăși deopotrivă cunoștiințe, experiență și responsabilitate. Vei primi feedback sincer de la colegii care au trecut prin situații similare, având un spațiu confidențial pentru a vorbi despre provocările cu care te confrunți. Vei stabili obiective și vei avea sprijinul și responsabilizarea de care ai nevoie pentru a le atinge. Astfel, vei înceta să lucrezi în exces și vei începe să trăiești pe deplin.

„Motivul pentru care i-aș recomanda cuiva să intre în TAB este, în primul rând, că obține claritate la întrebările personale și de business pe care le are în dezvoltarea companiei pe care o reprezintă.

Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care poți să le obți de la TAB este un grup de oameni care te înțeleg, te cunosc și îți dau o soluție la problemele tale – soluții pe model practic și pe modelul am făcut – am obținut, nu pe un model teoretic.”

VALENTIN BOLBOACĂ
KLAIN

Nu e nevoie să înfrunți provocările de unul singur. TAB e alături de tine.

Ce este TAB 5

Board-urile TAB – Consilii consultative 

În calitatea de membru TAB te vei alătura unui grup atent selectat de 6-8 colegi din zona ta, care provin dintr-o serie de industrii neconcurente. Împreună veți împărtăși experiențe, feed-back si vă veți responsabiliza reciproc în timpul întâlnirilor confidențiale  și facilitate profesionist.  În aceste sesiuni lunare, ce durează aproximativ jumătate de zi, vei primi tipul de sfaturi practice și perspectivă obiectivă pe care nu le poți obține de la angajați, familie sau prieteni – iar acesta te va ajuta să iei decizii mai bune și mai rapide. Și vei pleca de la fiecare întâlnire cu un sentiment de apartenență la o comunitate aparte și un angajament pentru succesul colectiv.

Coaching 

Pe lăngă întâlnirea Board-ului tău TAB, vei avea acces și la sesiuni de coaching individual care îți va oferi îndrumarea personalizată de care ai nevoie pentru a dobândi impuls personal și profesional  pentru a naviga printre numeroasele provocări ale conducerii unei afaceri. Antrenorul tău te poate ajuta să-ți clarifici viziunea, să-ți prioritizezi obiectivele pe termen scurt și să le setezi corect pe cele pe termen lung astfel încât să obții o perspectivă obiectivă asupra provocărilor de conducere.  Marile decizii au fost doar pe umerii tăi … până acum! 

Devino Membru TAB 2
Instrumente strategice - Blueprint TAB

Instrumente strategice

Cu TAB, vei avea acces la instrumente dovedite de planificare strategică a afacerii, concentrate pe formarea viziunii tale atât pentru o afacere de succes, cât și pentru o viața împlinită. Business Builder’s Blueprint te va ajuta să “demistifici” procesul de planificare strategică și îți va oferi o imagine clară a modului în care îți vei urma direcția și realiza viziunea strategică. Noi te putem ajuta să(-ți) trăiești viața pentru care ai lucrat și te-ai pregătit până acum.

Conexiuni la nivel global

Lasă singurătatea în urmă cu accesul tău la TAB Connect – platforma noastră exclusivă ce oferă o reațea online alcătuită din proprietari de afaceri. Calitatea de membru TAB îți oferă posibilitatea de a intra în legătură cu proprietarii de afaceri din întreaga lume – care împărtășesc angajamentul TAB de a-și îmbunătăți afacerile și de a-și schimba viața. Pune întrebări, obține feedback și colaboarează cu alți lideri de succes.

Conexiuni globale TAB
Viorel Prodan - Membru TAB

„Recomand TAB pentru comunitate, în primul rând! Ai acces să cunoști antreprenori/CEO, pe care altfel cu greu a-i ajunge să-i cunoști.

Lucrul pe care îl cosider deosebit de valoros pentru mine este că, în mod constant, am putut să-mi expun provocări din interiorul companiilor unor antreprenori din afara companiilor, obținând astfel o perspectivă pe care greu o obții de la factorii care sunt în interior oricum.”

VIOREL PRODAN
IKON IDEEA & TEHNOFAVORIT

Conexiune personală și înțelegere profundă.

The Alternative Board are nevoie de infomațiile tale de contact pentru a-ți oferi informații utile despre serviciile noastre. Te poți dezabona de la aceste comunicări în orice moment. Pentru mai multe informații despre angajamentul TAB de a-ți proteja confidențialitatea, consultă Politica de confidențialitate.